Kultúra

Itt az első kép a már készülő A galaxis őrzői 2-höz

Megkezdődött a Marvel mozi forgatása, amelynek apropóján nemcsak egy fotó jelent meg, de az is kiderült, kik lesznek a folytatás új szereplői.

A Marvel Studios bejelentette, hogy megkezdődtek a Guardians of the Galaxy vol. 2, azaz A galaxis őrzői 2 munkálatai, amelyet a 2014-es első részt is jegyző James Gunn ír és rendez. A produkcióban természetesen visszatérnek majd az alapfilm hősei, így Chris Pratt (Űrlord), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Groot (akit Vin Diesel szólaltat meg) és Mordály (akinek meg Bradley Cooper a hangja), valamint a mellékszereplők közül Yondu (Michael Rooker), Nebula (Karen Gillan) és Kraglin (Sean Gunn) is.

A hivatalosan is megerősített színészgárdához néhány új név is csatlakozott, így a második részben Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, a Piszkos pénzben is feltűnt Chris Sullivan és Kurt Russell is játszani fog, akik közül az utóbbi leszerződését egyenesen James Gunn jelentette be a facebookján, ahol a rendező úgy fogalmazott, hogy Russell még annál is királyabb pasas, mint amilyennek gyerekként képzelte.

Hab a tortán, hogy a forgatás beindulása apropóján a Marvel egy fotót is közzétett, amelyen a főszereplőket láthatjuk sejtelmesen megvilágítva és így arra is fény derül, hogy Groot még mindig kicsi lesz a folytatásban. A galaxis őrzői 2 2017. májusában fog a mozikba kerülni.

Marvel Studios
Marvel Studios
Forrás: Deadline, Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik