Kultúra

Mégsem kap folytatást a Terminátor: Genisys

Úgy látszik, az anyagi bukás megtette hatását, ugyanis a Paramount Pictures változtatott a sequel korábban kitűzött premierdátumán.

Októberben még arról írtunk, hogy a karcsú bevételi mutatók és a negatív kritikai fogadtatás ellenére mégis folytatást kaphat a tavaly nyáron a mozikba került Terminátor: Genisys, mivel a mozit tető alá hozó és forgalmazó Paramount Pictures előbb beharangozta, majd 2017. május 19-ére ki is tűzte a sequel premierjét. Igen ám, csakhogy azóta újragondolhatták a dolgot, merthogy mostanra törölték a dátumot – számol be róla az Empire magazin.

Az ellentmondásosan fogadott ötödik Terminátor-mozi elvileg egy új trilógia első részének készült és a lezárása is érezhetően a folytatásra lett kihegyezve, azonban jelen állás szerint Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke és Jai Courtney sem jövőre, sem később nem fognak visszatérni a mozikba. A Genisys sequeljének egyébként mindeddig nem volt sem forgatókönyve, sem rendezője, sem pedig fix szereplőgárdája (még Schwarzenegger sem), ezáltal a Paramountnak nem is került semmibe elkaszálni a projektet.

Forrás: Empire, IMDb

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik