Kultúra

Az internet megtalálta az eddigi legerősebb Han Solo utódot

Eddig nyolc jelölt volt a szerepre, mostantól azonban van egy kilencedik is, aki tuti befutó lehetne.

Tavaly december óta kétezer-ötszázan jelentkeztek az ifjú Han Solo szerepére, a 2018. májusában érkező spinoffhoz. A Disney és a Lucasfilm hamar lecastingolta a jelentkezőket, ugyanis a Variety értesülései alapján jelenleg már csupán nyolc lehetséges jelölt van, így a finisben Miles TellerAnsel Elgort, Dave Franco, Jack Reynor, Scott Eastwood, Logan Lerman, Emory Cohen és Blake Jenner tűnik esélyesnek. Ugyanakkor a rajongók nem kifejezetten lelkesek egyik alternatívát illetően sem.

Anthony-Ingruber_featured
Fotó: Geek Tyrant

Az internet népe viszont aktív volt és előtúrt a világháló mélyéről egy 2008-as videót, melyen Anthony Ingruber félelmetesen jól utánozza Harrison Fordot a Star Wars IV: Egy új remény egyik ominózus jelenetéből.

Ingruber ráadásul egyszer már eljátszotta Harrison Ford fiatalabb énjét az Adaline varázslatos élete című filmben. A hasonlóság itt is megdöbbentő:

Remélhetőleg a Disney és a Lucasfilm belátó lesz és megfontolja a rajongók javaslatát, ha szeretnéd támogatni a kezdeményezést, az #IngruberForSolo hashtag-gel megteheted.

Forrás: Dice and Sorcery

Ajánlott videó

Olvasói sztorik