Kultúra

Megvan a fiatal Han Solo-jelöltek szűk listája

Kitudódott a csempészről szóló spinoff főszerepére esélyes színészek névsora, amelyen immár csupán nyolc tehetség szerepel.

Miután decemberben még ott tartott a 2018. májusára tervezett Han Solo-spinoff castingja, hogy mintegy kétezer-ötszáz jelöltet hallgattak meg a készítők, a Variety értesülései alapján a folyamat mostanra eljutott arra a pontra, amikor kialakult a favoritok névsora, amelyen nyolc ifjú hollywoodi színész neve olvasható. Eszerint a finisben immár csak Miles Teller, Ansel Elgort, Dave Franco, Jack Reynor, Scott Eastwood, Logan Lerman, Emory Cohen és az inkább csak a Glee – Sztárok leszünk! Ryder Linnjeként ismert Blake Jenner esélyes arra, hogy a nagyszerű Harrison Ford örökébe léphessen.

Az önálló Han Solo-mozival kapcsolatban egyelőre annyi biztos, hogy a sztoriját A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér és Az ébredő Erő forgatókönyvét is társíró Lawrence Kasdan a fia, Jon Kasdan közreműködésével dolgozza ki és a filmet a többek között a 21 Jump Street – A kopasz osztag, a 22 Jump Street – A túlkoros osztag és A Lego-kaland című produkciókat is közösen jegyző Phil LordChristopher Miller páros fogja rendezni.

Forrás: Vairety, IMDb

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik