Kultúra

Az új Baywatch szexi hősnője még a nagy előd Pamela Andersonnal is felveszi a versenyt

Keresztesi Ferenc
Keresztesi Ferenc

mozis hírvadász. 2016. 01. 05. 13:00

A készülő mozifilm főszerepét játszó Dwayne Johnson jelentette be, hogy C.J. Parker szerepét a csinos Kelly Rorhbach kapta meg.

Még júliusban rázta meg a világhálót a hír, miszerint készül a Baywatch mozis feldolgozása, melynek húzóneve Dwayne “A Szikla” Johnson lesz. A produkcióról azóta nem érkezett sok infó, mígnem mostanra elkezdett alakulni a szereplőgárda, melyben az időközben csatlakozott Alexandra Daddario és Zac Efron mellett a női kulcsszereplő C.J. Parker figuráját Leonardo DiCaprio ex-barátnője, a modell Kelly Rohrbach fogja játszani.

A ’90-es években Pamela Anderson miatt bálványozottá vált Parker kisasszony új megformálóját most maga Johnson jelentette be az Instagramon, méghozzá nem is akárhogyan: a lent látható mókás kis videókkal fűszerezve, melyeken Rohrbach és ő már jól láthatóan “gyakorolnak” is a rövidesen forgó filmre. A Seth Gordon rendezésében készülő új Baywatch várhatóan 2017-ben kerül majd a mozikba.

Forrás: Instagram via Collider

Kommentek

http://24.hu/kultura/2016/01/05/az-uj-baywatch-szexi-hosnoje-meg-a-nagy-elod-pamela-andersonnal-is-felveszi-a-versenyt/ 1054702 http://24.hu/kultura/2016/01/05/uj-kozos-foton-feszitenek-az-idei-mutansos-mozik-szereploi/