Kultúra

Az új Baywatch szexi hősnője még a nagy előd Pamela Andersonnal is felveszi a versenyt

Keresztesi Ferenc
Keresztesi Ferenc

mozis hírvadász. 2016. 01. 05. 13:00

A készülő mozifilm főszerepét játszó Dwayne Johnson jelentette be, hogy C.J. Parker szerepét a csinos Kelly Rorhbach kapta meg.

Még júliusban rázta meg a világhálót a hír, miszerint készül a Baywatch mozis feldolgozása, melynek húzóneve Dwayne “A Szikla” Johnson lesz. A produkcióról azóta nem érkezett sok infó, mígnem mostanra elkezdett alakulni a szereplőgárda, melyben az időközben csatlakozott Alexandra Daddario és Zac Efron mellett a női kulcsszereplő C.J. Parker figuráját Leonardo DiCaprio ex-barátnője, a modell Kelly Rohrbach fogja játszani.

A ’90-es években Pamela Anderson miatt bálványozottá vált Parker kisasszony új megformálóját most maga Johnson jelentette be az Instagramon, méghozzá nem is akárhogyan: a lent látható mókás kis videókkal fűszerezve, melyeken Rohrbach és ő már jól láthatóan “gyakorolnak” is a rövidesen forgó filmre. A Seth Gordon rendezésében készülő új Baywatch várhatóan 2017-ben kerül majd a mozikba.

Forrás: Instagram via Collider

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Oscar-winner Hungarian-US cinematographer Vilmos Zsigmond (C) attends his first photo exhibition in Hungary, at the Ludwig Museum of Budapest on April 10, 2015 prior to an official opening ceremony of Budapest Spring Festival.  AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK / AFP / ATTILA KISBENEDEKA második Magyar Filmhét is Zsigmond Vilmos előtt tiszteleg
Új közös fotón feszítenek az idei mutánsos mozik szereplői