Kultúra

A Suicide Squad egyik szereplője a Batman-filmben is feltűnhet

A jövőre érkező, DC-gonoszokat egyesítő Öngyilkos osztag antihőseinek egyike a Denevérember ellenfele lehet a szólómoziban.

Mint korábban beszámoltunk róla, a DC-képregénykiadó és a Warner a Marvel/Disney-hez hasonlatos univerzumépítő törekvésének első állomása, a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala lesz, amelynek csapatába azért (is) került be Ben Affleck, hogy a David S. Goyer által írt butaságokat kijavítsa, és valahogy átírja a történetet. A rendezőként és forgatókönyvíróként is praktizáló színész munkájával állítólag annyira elégedett volt a Warner/DC kettős, hogy felkérték, a két részesre tervezett Igazság Ligája-film szkriptjét is ő készítse, sőt, az egyelőre csak simán és egyszerűen The Batman munkacímet viselő szólófilm főszerepét, forgatókönyvét és rendezői munkáját is Ben Affleck abszolválja.

A színész-rendezőről aztán kiderült, Az igazság hajnalához hasonlatosan jövőre érkező Suicide Squadban is feltűnik, ahol valószínűleg inspirálódhatott, mert most úgy tűnik, az egyik negatív szereplőt, Will Smith-t, aki a filmben Deadshotot alakítja, exportálja majd az önálló Batman-kalandba is. A hírt egyelőre a geekhírek Hot magazinja, a Latino Review szellőztette meg, úgyhogy érdemes nem készpénznek venni az információt.

will smith
Warner

Ajánlott videó

Olvasói sztorik