Kultúra

Művészien semmitmondó promót kapott a Luke Cage-sorozat

Pénteken indul a Netlix legújabb sorozata, a Jessica Jones, de már elkezdődött a következő Defenders-széria forgatása is. Ebből kaptunk ízelítőt.

A Netflix (és a Marvel) a Daredevil-sorozat sikerének köszönhetően már a Jessica Jones készületei közben csúcsra járatta a marketinggépezetet, nyúlfarknyi promók, videók, forgatási képek, poszterek árasztották el a netet, s úgy tűnik, a Luke Cage-szériánál ugyanazt a receptet követik. Ismét érkeztek forgatási képek, sőt egy 15 másodperces promó is, ami semmitmondó minimalizmusával tulajdonképpen már a feleslegesség kategóriáját súrolja:

A karakter egyébként már a Jessica Jones-sorozatban is feltűnik majd, de csak epizódszerepe lesz, tényleges kalandjai 2016-ban érkeznek. A főszereplő Mike Colter mellett egyébként helyet kap Simone Missick (Misty Knight), Theo Rossi (egy bűnöző Cage múltjából), Frank Whaley (Rafael Scarfe), Mahershala Ali (Cornell Stokes) és a Daredevilben is feltűnt Rosario Dawson (Claire Temple).

A képek között találunk olyat, ami tartalmaz ismerős jegyeket azok számára, akik ismerik a képregényeket, sőt, Luke Cage elegáns alkalmi viseltben is megjelenik. A sorozatban egyébként a főhős egy szabotált kísérlet áldozatává válik, majd New York egyik kerületének, a Hell’s Kitchen igazságosztójává válik, ahol már két másik szuperhős, Daredevil és Jessica Jones is tevékenykedik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik