Kultúra

J.J. Abrams: „Elkészült a Star Wars VIII forgatókönyve”

A filmes ezt egy interjúban közölte, miközben az IMDb oldalán gyanús információk jelentek meg a nyolcadik epizód lehetséges szereplőiről.

J.J. Abrams mostanában sokat nyilatkozik a Star Wars kapcsán: nemrégiben például arról beszélt, hogy nem véletlenül nem látjuk sehol sem Luke Skywalkert Az ébredő Erő promóiban. Legújabb, a Wirednek adott interjújában kivételesen nem a közelgő hetedikkel, hanem a 2017. májusában a mozikba kerülő nyolcadik epizóddal foglalkozott, ugyanis bejelentette, hogy elkészült a forgatókönyv, amelyet a film rendezését is elnyerő Rian Johnson írt, Abrams fő kreátori közreműködésével.

Készen van a Star Wars VIII szkriptje. Persze biztos vagyok benne, hogy mint mindig, úgy ezúttal is végtelen sok korrekció lesz még. Rian kért pár változtatást még a hetedik epizód forgatókönyvében, amelyekre szüksége volt az ő története elmeséléséhez. Az a sztori a miénket fogja továbbvinni abba az irányba, amit Rian a legjobbnak érez és ami megegyezik a mi elképzeléseinkkel is.

– summázta Abrams a Rian Johnsonra bízott nyolcadik epizód cselekményének alakítását, amelynek kidolgozásához ezek szerint apróságokat még Az ébredő Erő szkriptjén is változtattak. Mindeközben érdekes új információk jelentek meg az egyelőre még végleges cím nélküli a nemzetközi mozis adatbázis, az IMDb Star Wars VIII-adatlapján, melyek értelmében már most elfelejthetjük azokat az elméleteket, hogy Han Solo vagy Luke Skywalker meghal a decemberben érkező hetedik részben, ugyanis az oldal szerint a már korábban bejelentett Benicio Del Toro mellett nemcsak Daisy Ridley, John Boyega és Oscar Isaac, de Harrison Ford és Mark Hamill is tagja a szereplőgárdának. Sőt: időközben egy új névvel, Gugu Mbatha-Raw angol színésznőével is bővült a lista, akiről egyelőre még csak pletyka-szinten sem tudni, hogy mégis kit játszhat majd.

Forrás: The Verge, IMDb

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik