Kultúra

Jon Stewart nem bírta sokáig műsorkészítés nélkül

A The Daily Show legendás műsorvezetője ugyan hivatalosan visszavonult – gyorsan nyitott is egy állatmenhelyet -, ám úgy tűnik, nem bírta sokáig a nyugdíjas éveket: máris összeállt az HBO-val. Stewart négy évre szerződött, webvideókat szállít majd a csatorna webes platformjai, az HBO NOW és az HBO GO számára.

A projekt 2016 elején indul, naponta több anyag is felkerül majd az oldalakra, ezeket Stewart narrálja majd, de nem jelenik majd meg a képernyőn. A The Daily Showtól augusztusban távozott Jon Stewart közleményében arról írt, hogy a korábbi, napi 22 perces tévéműsor készítése kimerítette.

Az HBO, amely a CNN-hez hasonlóan a Time Warner anyavállalathoz tartozik, idén sokat áldozott az erősítésre: Stewart leigazolását megelőzően idén júliusban leszerződtette Bill Simmonst, az ESPN sportcsatorna egyik legnépszerűbb szakértőjét és augusztusban megállapodást kötött az Szezám utca népszerű gyereksorozat folytatásáról, és tavaly óta az HBO sugározza a brit Jon Oliver Last Week Tonight című show-műsorát is.

 

Forrás: mti

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik