Kultúra

Mark Ruffalo: „Haverfilm lesz a Thor 3”

Árulta el a színész, aki egy interjúban beszélt az immáron Hulkot is biztosan felvonultató moziról.

Két héttel ezelőtt érkezett a bejelentés, miszerint Hulk is zúzni fog a harmadik Thor-moziban, melynek címe Thor: Ragnarok lesz. Ennek hatására a jelenleg a Spotlight című filmjét promótáló Mark Ruffalo sem tudta a minap elkerülni, hogy a következő Marvel-mozijáról faggassák, amelyet illetően máris igen ígéretes dolgokat mondott:

Egyelőre még nem ismerek túl sok konkrétumot, de úgy gondolom ez egy haverfilm lesz Thorral és Bruce Bannerrel. Nyilván harcolni is fogunk, hiszen mindenki azt várja majd, hogy a film egy pontján egymásnak essen a két karakter.

– tapintott a lényegre Ruffalo, hiszen elég csak visszagondolunk a 2012-es Bosszúállók Hulk vs. Thor bunyójára, szóval kétségtelen, hogy muszáj lesz ismét verekedniük, haverság ide vagy oda. A színész mindemellett azt is megerősítette, hogy a film forgatása januárban indul és a történet elsődlegesen ismét Asgardon fog játszódni, magyarul a Bosszúállók: Ultron kora végén eltűnő Bruce Banner amellett, hogy előkerül, valahogyan majd a félistenek bolygójára is keveredik a történetben. A Taika Waititi rendezésében készülő Thor: Ragnarok 2017. novemberében kerül majd a mozikba.

Forrás: Collider

Ajánlott videó

Olvasói sztorik