Kultúra

Harcos leányok kaszabolnak a Büszkeség és balítélet meg a zombik új trailerében

Készül Jane Austen klasszikusának zombihorror-crossovere, melynek első teljes előzetese egyszerre véres, látványos és szexi.

A még a hónap elején közzétett első teaser trailer után mostanra megjelent az első teljes előzetes Pride and Prejudice and Zombies (Büszkeség és balítélet meg a zombik) című, már előzetesen is hírhedté vált produkcióból, amely abszurd módon Jane Austen irodalmi klasszikusából fog egy félig komikus, félig komoly zombihorrort csinálni. A Burr Steers írta és rendezte alkotása ráadásul egy kifejezetten tetszetős szereplőgárdát vonultat majd fel, ugyanis az Elizabeth Bennet karakterét megformáló Lily James mellett Lena Heady, Matt Smith, Jack Huston, Bella Heathcote és Charles Dance is játszani fognak a filmben.

Az új előzetesből annyit tudunk meg a vagány változatról, hogy ennek alapszituációja szerint a pestis utóhatásaként özönlötték el a Földet az élőhalottak, melyek levágására a Bennett-lányokhoz hasonló ifjú hölgyeket a férfiakhoz hasonlóan már kiskoruktól kezdődően képzik, hogy megtudják védeni magukat és családjukat. Csakhogy aztán a makacs és harcias Elizabeth megismerkedik a nagy zombiölő hírében álló, fess Mr. Darcy-val (Sam Riley) és a páros vonzódni kezd egymáshoz. A produkció február 5-én kerül majd az amerikai mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik