Kultúra

Onnan jönnek a legjobb Vissza a jövőbe-tartalmak, ahonnan nem vártuk

Sokan próbálkoznak ebben a versenyben, de a zsarukkal szemben esélytelen mindenki.

Tévedsz, ha azt hiszed, a zsaru mint olyan általában be van oltva humor ellen. A mai Vissza a jövőbe-nap világszerte sokakból kihozta a kreativitást, sőt, maga Brown doki is üzent, azonban a legviccesebbek ma a rend büszke őrei, akik amellett, hogy szolgálnak és védenek, még szórakoztatni sem restek. Mármint nem itthon: a hanyatló nyugaton.

A brit nyelvterületeken különösen formában vannak.  Az ausztrálok külön légdeszkás különítményt alapítottak McFly tiszteletére, többen pedig gyanús bűnügyekről posztoltak. A skót Ayrshire-ben például egy közlekedési káoszt okozott sérült DeLoreanról számolt be, amely kishíján karambolozott két légdeszkával közlekedő állampolgárral, a balesetet a Légdeszkaütközés-elhárító Rendszer akadályozta meg az utolsó pillanatban.

vissza_a_jovobe_skotrendor

Az essexi rendőröknek is különös problémái akadtak a mai napon: brutális gyorshajtáson kaptak egy feltűnő küllemű autóst a mai napon, a sofőrt egyelőre keresik.

vissza_a_jovobe_essex

A Surrey-i rendőrőrs inkább a megelőzésre helyezi a hangsúlyt: felhívták a figyelmet, hogy ugyan “ahová mi megyünk, ott nincs szükség utakra”, ám a gyorshajtásért minden korszakban büntetőpont és pénzbírság jár.

vissza_a_jovobe_surrey

Persze néhány fejlett humorérzékű követő akadt, aki a poénfaktort nem érzékelte, ellenben remegve fejezte ki aggodalmát a posztolás időtartama alatt alighanem elszabaduló világkáosszal kapcsolatban, de a legtöbben vették a poént, sőt be is szálltak az ökörködésbe, a rendőrség pedig ügyesen kezelte a fanyalgókat.

vissza_a_jovobe_skotrendor_nay

Ajánlott videó

Olvasói sztorik