Kultúra

Még mindig nem tette túl magát Paul Walker halálán Vin Diesel

A színész sokat tett érte, hogy feldolgozza a történteket, ám máig érzékenyen érinti, ha a halálról kell beszélnie.

Bár a baleset, ami Paul Walker halálát követelte, már csaknem két éve történt, Vin Diesel máig gyászolja barátját. Az AP-nek pénteken adott interjújában Diesel arról beszélt, hogy hamarosan mozikba kerülő új filmje, Az utolsó boszorkányvadász sokat segített neki a gyászfolyamatban: a filmbeli karaktere ugyanis halhatatlan. „Volt valami terápiás a karakter eljátszásában az után, amin keresztül mentem. 2014 kemény év volt, sok szempontból” – mondta Diesel elérzékenyülve. „Eljátszani egy figurát, aki rejtegeti a bánatát és a veszteségét nagyon ismerős volt akkoriban, mert épp ezt csináltam én is a Halálos iramban 7 után”.

Paul Walker 2013. novemberi halála után a hetedik Halálos iramban-mozi munkálatait felfüggesztették, és csak hét hónapos szünet után indították újra, miután arra jutottak, hogy Walker maga is azt szerette volna, ha létrejön a franchise legújabb része.

„Paul azt mondta, „Tudod, hogy a 7. nagyot szólhat és a 8. is garantált.” Amikor valaki, aki olyan, mintha a testvéred lenne, tesz egy ilyen ígéretet, akkor egyértelmű, hogy úgy érzed, tiszteletben kell tartanod az akaratát” – mesélte Diesel az interjúban. A nyolcadik Halálos iramban-mozi érkezését már megerősítették, mi több, már azt is tudni lehet, hogy a film 2017-re biztosan elkészül, ám ennél több részlet egyelőre nem derült ki. Szárnyra kaptak ugyan olyan pletykák, miszerint maga Vin Diesel rendezné a nyolcadik részt, de a színész annak ellenére tagadja, hogy átállna a kamera túloldalára, hogy komoly nyomás van rajta ez ügyben: „Anyukám azt szeretné, ha már holnap rendeznék. Hiába mondom neki, hogy legalább egy évet elvenne az életemből, ha rendezni kezdenék. Túl sok más filmet kell még megcsinálnom.” – nyilatkozta Diesel, akit leghamarabb friss filmben nem is olyan sokára láthat a közönség: Az utolsó boszorkányvadász október 22-én debütál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik