Kultúra

Szívszaggató vallomást tett az elhunyt krokodilvadász gyönyörű hölggyé cseperedett lánya

Steve Irwin nagyobbik gyermeke, Bindi az amerikai Szombat esti lázban táncolt. A produkciót édesapjának ajánlotta. Szem nem maradt szárazon.

Biztosan, sokan emlékeznek Steve Irwinre, a krokodilvadászra, akit 2006 szeptemberében támadott meg egy tüskés rája, halálos sebet okozva neki. Az ismert természetfilmest a mellkasa bal oldalán, a szívénél érte szúrás, amibe belehalt.

Lánya, Bindi Irwin, akkor 8 évesen megfogadta, hogy apja nyomdokaiba lép. A gyermek azóta 17 éves csinos, fiatal hölggyé cseperedett és az egyik legismertebb tévés személyiség lett hazájában, Ausztráliában. Bindi a Dzsungellány címen saját sorozatot is vezetett már a közelmúltban.

Fotó: Instagram @bindisueirwin
Fotó: Instagram @bindisueirwin

A lány jelenleg a Szombat esti láz amerikai megfelelőjének, a Dancing with the stars táncos showműsornak az egyik szereplője. Bindi ritkán beszél édesapja haláláról, de a legutóbbi adásban kivételt tett: és szívszaggató, amit mondott – foglalta össze a BuzzFeed.

A lány remekül táncolt a Crocodile rock című számra, sőt egy gyönyörű keringőt is eljárt, a legutóbbi produkciója viszont igazán különleges volt: az édesapjának ajánlotta:

Bindi a tánc előtt nyíltan beszélt szülője haláláról. Elárulta, hogy ez a szörnyű tragédia alakította leginkább a személyiségét, és sokáig tartott, míg megértette és felfogta, mi is történt azon a végzetes napon.

Néha úgy érzem, hogy egyszer haza fog jönni – vallotta be sírva.

A megindító tánc a maximális 30 pontból 28-at kapott a zsűritől. Az előadás végén Bindi könnyekben tört ki és azt mondta: az édesapjáért, a családjáért és mindenkiért táncolt, aki otthon vár rá. A zsűri egyik tagja szerint Bindire az egész világ büszke lehet.

A lány később egy édesapjával közös fotót posztolt Instagramjára, melyhez a következő bejegyzést írta:

Szeretlek! Köszönöm, hogy mindig velem vagy, bárhová is megyek.

I love you. Thank you for always being with me, wherever I go.

A photo posted by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik