Kultúra

Watchmen-tévésorozat készülhet Zack Snyder közreműködésével

Az HBO már meg is erősítette, miszerint tárgyalnak a zseniális képregény adaptációját levezénylő Snyderrel az együttműködésről.

Váratlan fordulat következett be a 2009-es Watchmen: Az őrzők bemutatása óta sokat rebesgetett esetleges folytatásának kérdését illetően, ugyanis kiderült, hogy az Alan Moore és Dave Gibbons kultikus képregényének filmes jogait birtokló Warner Bros. stúdióval kollaborálva az HBO egy saját gyártású tévés produkciót fontolgat. Részletek egyelőre még nem ismertek, így az sem világos, hogy a csatornánál a mozifilm tovább bonyolításában, vagy esetleg előzménysorozatban gondolkodnak, mindenesetre az HBO mostanra hivatalosan is megerősítette, hogy szeretnék a képregényt filmre adaptáló Zack Snydert is megnyerni a projekthez, akivel már találkoztak is, hogy megtárgyalják az együttműködést.

Megtörténtek az előzetes megbeszélések a Watchmen kapcsán, azonban még semmilyen megállapodás nem született, így további információkkal nem szolgálhatunk.

– áll a csatorna hivatalos közleményében. Mindazonáltal nem tűnik elvetélt ötletnek az egyébként minden idők legtökéletesebb képregény adaptációjaként számon tartott Watchmen a tévéképernyőkre költöztetése, hiszen ha már egyszer a Warner semmit sem tervez kezdeni a jogokkal, akkor a közismerten minőségi sorozatokat készítő HBO miért ne hozhatna ki valami ütőset Gibbons és Moore látomásából. Jóllehet a filmet folytatni nem lenne ildomos, ugyanakkor éppenséggel egy a karakterek önkényes igazságosztó tevékenységéről szóló előzménysorozat határozottan izgalmas lehetne.

Forrás: Collider via ComingSoon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik