Kultúra

Jön a Trónok Harca film, vagy nem

George R. R. Martin össze-vissza beszél.

Az egész úgy kezdődött, hogy a Trónok Harca kötetek szerzője, George R. R. Martin egy interjúban azt állította, hogy ha vége lesz egyszer a sorozatnak, van rá esély, hogy az HBO vásznon folytathatja a franchise-t.

Lesz film, de én nem leszek érintett benne. Túl sok dolgom van. Ezt (a filmet) az HBO, D.B. Weiss és (író) David Benioff (kreátor) hozzák majd tető alá. Nekem be kell fejeznem két kötetet és még nagyon sok dolgom van.

Martin és a pletykák szerint – melyek egyikét sem erősítette meg az HBO – valamiféle a múltba visszanyúló sztori jöhetne szóba, valakinek a háttértörténe például, afféle spinoffként. Ami azt is jelenti, hogy valakit, akinek már végignéztük a halálát, gyakorlatilag feltámasztanának.

Mire persze a rajongók nyálelválasztása beindult volna, kiderült, hogy az egész csak egy kitaláció, Martin maga írta meg a blogján, nemes egyszerűséggel hazugságnak nevezve a dolgot. Ugyanakkor viszont azzal kezdte a posztját, hogy ne higgyünk el mindent, amit az interneten olvasunk… amibe ugyebár az is belefér, hogy Martin szavait se vegyük készpénznek.

Forrás: http://news.moviefone.com/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik