Kultúra

A felfújható kerti Jabba vagy az aranyozott rohamosztagos nélkül nem élet az élet

Star Wars rajongó vagy? Mindened megvan? Csak azt hitted!

Ha már minden Star Wars rajongói kelléked megvan a decemberben érkező új részhez, a figuráktól a díszdobozos 7 lemezes különkiadásig, akkor sem kell szomorkodnod, hiszen a merchandising tartogat még meglepetéseket!

Mit ér a zöld gyep például, ha nincs rajta madáretető, kerti törpe vagy görög szobrokat mintázó giccses szökőkút? Ja, hogy ezek túlságosan cikis dolgok! Akkor van egy jó hírünk! Íme:

star-wars-jabba-the-Hutt-inflatable-lawn-ornament

Na ugye! Ez kérem Jabbát a Huttot, a galaxis legnagyobb söpredékét ábrázoló, felfújható pázsitdíszítés. Kiválóan alkalmas az eszközeinket folyton kölcsönkéregető szomszédok megfélemlítésére, és a kóbor kutyák távol tartására. Mindez mindössze 169,99 dollárért – ami kicsivel több, mint 47 ezer forint.

De ha ez nem lenne elég, itt van egy másik szuperkirály filmes relikvia! Ezentúl C3PO, és egy random rohamosztagos fejéből is bömböltetheted a birodalmi indulót, hiszen az eszköz csatlakoztatható bluetooth segítségével telefonhoz és tablethez is. A  főcímdalt is bömböltetheted! Vagy bármit! Tényleg bármit!

starwarsspeaker

Ja, a legjobbat még nem is mondtuk! A hangfalak az eszközhöz csatlakoztatás után BESZÉLNEK! C3PO azt mondja:

Azt hiszem, valamifajta istennek hisznek.

Míg a rohamosztagos, a tőlük megszokott rezignáltsággal csak annyit közöl:

Oszolj!

Az alapár 150 dollár, ha viszont sorszámozott darabot akarsz, akkor már mélyebben a zsebbe kell nyúlni: a 11 és 99 közötti sorszámok egyikéért 360 dollárt, míg az első 10 darab egyikéért 760 dollárt kell fizetni, ha pedig ez még mindig nem lesz elég, röpke 7600 (!) dollárért megkaphatod a limitált szériás (mindössze hét darab  van belőle) rózsaszín arannyal futtatott C3PO-t vagy a fehérarannyal bevont rohamosztagost is.

Rose-gold-C-3PO-640x426 stormtrooper-platinum_300dpi-640x426

 

Forrás: mashable.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik