Kultúra

Hugh Jackman már tudja, ki lenne a tökéletes utódja Farkasként

Az ausztrál színész már csak kétszer, egy X-Menes-alkotásban, és egy szólófilmben villant adamantiumkarmokat, ezért megnevezte, kit látna szívesen maga helyett a szerepben.

Hugh Jackman eddig összesen hétszer alakította a szinte elpusztíthatatlan mutánst, de már csak kétszer, a jövő évi X-Men: Apokalipszisben, valamint a 2017-ben érkező, egyelőre cím nélküli harmadik Farkas-moziban láthatjuk, aztán végleg szögre akasztja a szuperhős-gúnyát. Azonban nem kell, hogy félelmeink legyenek, a Fox vélhetően nem hagyja majd sokáig parlagon heverni a karaktert, s lehet, még ennek az évtizednek a végén rebootot kap a Rozsomák Farkas, hiszen igen közkedvelt karakterről van szó, s ezt a stúdió is tudja.

A színész legutóbb a BBC 1 egyik rádióműsorában vendégeskedett, ahol megkérdezték, kit látna szívesen a szerepben maga helyett. Jackman választása az idén a Mad Max-szel végérvényesen A-kategóriás blockbuster-színésszé avanzsáló Tom Hardy-ra esett, aki eddig is komoly filmek fontos szerepeit tudhatta magáénak (Bronson, Eredet, Warrior – A végső menet, Sötét Lovag: Felemelkedés), de az első igazi főszerepe egy kasszasikerben csak idén jött össze.

Sokat nem gondolkodtam még ezen. Korábban, amikor ezt kérdezték, mindig azt válaszoltam, nem szeretném megkönnyíteni a stúdió dolgát azzal, hogy megmondom, ki helyettesíthetne. Pláne, hogy valószínűleg a háttérben már zajlanak a megbeszélések erről. Az biztos, hogy nálam fiatalabb színészt választanak, de ha kíváncsiak a véleményemre, szerintem Tom Hardy lenne a tökéletes választás a szerepre.

Jackman neve tökéletesen egybeforrt a karakterével, de talán Hardy tényleg képes lenne átvenni a szerepet. A BossLogic fan-artja alapján nem is olyan nehéz elképzelni:

BossLogic
BossLogic

 

Forrás: Slashfilm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik