Kultúra

Korábbi antihős térhet vissza a Star Wars VIII. epizódjában

A Csillagok háborúja legújabb részeinek alkotói mindent megtesznek a fan service kedvéért, mert egy legendás karakter csatlakozhat a következő rész forgatásaihoz.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a nyolcadik rész munkálatai elkezdődtek Írországban, ráadásul a hetedik epizód alakjai mellett Luke Skywalker is visszatér jediként, most pedig úgy tűnik, hogy édesapja, a Darth Vaderré váló Anakin Skywalker is tiszteletét teszi. Azt valószínűleg a forgatókönyvírókon és a rendező Rian Johnsonon kívül kevesen tudhatják, hogy a karakter miként csatlakozik majd a történethez, de ha a pletykák igazak, a direktor szeretne kötődni a 2000-es évek előzményfilmjeihez, és flashback formában megidézné a fiatal Anakin Skywalkert.

A legelborultabb elméletek azonban azt pedzegetik, hogy korántsem biztos, hogy Anakin csak egy árny, vagy egy emlék lesz csupán, ugyanis a VII. rész Darth Vader-rajongója, Kylo Ren elég erőteljes gyűjtőszenvedéllyel bír (nála van ugyebár a sith nagyúr maszkja, valamint Anakin fénykardja, amit az eredeti trilógiában Luke is használt), és könnyen lehet, hogy valamilyen bizarr módon megpróbálja feltámasztani Vadert.

További gyanús kiegészítés, hogy egyesek látták a londoni Heathrow repülőtéren a legutóbbi trilógiában Anakint alakító Hayden Christensent.

Forrás: Screenrant

Ajánlott videó

Olvasói sztorik