Kultúra

Nem lesz több Tűzgyűrű-film

Szomorú nap ez az egyetemes szörnyfilm-rajongók körében. Nem lesz több Tűzgyűrű-film.

A 2013-as Tűzgyűrű hatalmasat robbantott a mozipénztáraknál (Magyarországon 48 millió forintot, világviszonylatban 411 millió dollárt hozott), ám olybá tűnik, hogy ez még mindig kevés ahhoz, hogy elkészüljön az áhított folytatás.

A Legendary Pictures-nek ugyan tetszett, hogy az eredeti igen jól teljesített Kínában, ám a folytatás tető alá hozatalát határozatlan időre leállították vélhetően a gyártási költségek miatti a Universallal fennálló feszültségek okán. A lehetőség tehát, hogy a nézők városokon áttrappoló szörnyeket lássanak, egyelőre megszűnt, így a perverzeknek be kel érniük más katasztrófafilmek ezernyi más módon történő várospusztításával – például Az ötödik hullámmal.

Bár Guillermo del Toro tavaly bejelentette, hogy zöld utat kap a projekt és el is készül 2017-ig, del Toro annyira ráizgult a dologra, hogy 2013-ban még egy kedves kis videót is feldobott a Youtube-ra, amiben a képregényes, videójátékos és filmes folytatást is bejelenti. Ugyan a képregény és a videójáték valóban elkészült, sajnos nagyon úgy néz ki, hogy mozivásznon nem izgulhatjuk végig az épületmagas robotok és tengermélyi szörnyek ütközeteit.

… a szerkesztő megjegyzi…

Túl fogjuk élni.

Forrás: Vulture.com

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik