Kultúra

A legújabb Trónok harca hírről már alig merek szólni

A minap megírtam, amit mindenki, aki nem ült háttal a monitornak, már úgyis tudott. Amit emiatt kaptam, azt nem vállalom be még egyszer, szóval súlyos SPOILER jön, óvatosan a kattintásokkal.

Mióta azzal a bizonyos árulással véget ért a Trónok harca ötödik évada, azóta ugyanazon a kérdésen pörögnek a rajongók: most akkor mi is van Havas Jonnal? Tényleg halott? Mármint végleg? Persze a showrunnerek és több szereplő, sőt, maga a Jont alakító Kit Harington is megerősítette, hogy a karakter halottabb a halottnál, ám a dolog hétről hétre egyre átlátszóbb lett, és ahogy Harington egyre gyakrabban tűnt fel a forgatási helyszíneken, a “Jon él”-mítosz nagyjából a szórakoztatóipar egyik legrosszabbul leplezett titka lett. Most pedig szegény Harington, bénázásból avagy szándékosan, de erősen lyukra futott, és nagyjából egyértelművé tette a helyzetet.

SPOILERA színész a Humo nevű belga lapnak adott interjúban a Trónok harcával járó sikerről mesélt, kiemelve, hogy a siker ellenére gyakran abban a frusztráló helyzetben találta magát, hogy remek szerepekre is nemet kellett mondania, minthogy a Trónok harcához kötötte a szerződése. Az igazi érdekesség akkor történt, amikor a riporter övön aluli kérdését látszólag kivédve végül mégis elszólta magát.

Harington: “Az a fontos, hogy tudom, hogy meddig érvényes a szerződésem, és a hátralévő időben…”
Humo: “Hány évadról beszélünk?”
Harington: “Szép próbálkozás (nevet). Erről nem beszélhetek. Maradjunk annyiban, hogy a Trónok harca még jó ideig az életem része marad, a harmincas éveimben leszek, mire véget ér. Egy biztos: még azon a napon, amikortól nem a Trónokon dolgozom, fejest ugrok a mozifilmekbe.”

Innen már csak egy gyors internetes keresés, és összeáll a kép: Kit Harington 1986 karácsonyán látta meg a napvilágot – már amennyiben a decemberi Londonban ez a fogalom definiálható -, azaz ez év végén még csak 29 éves lesz, ergo nem csupán a jövő áprilisban érkező hatodik, de nagyon úgy néz ki, hogy a későbbi évadokban is szerepelni fog.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik