Kultúra

Titokzatos Oscar-díjas cukkolja a mindig hoppon maradó Leót

Az aranyszobrocskával rendelkező ismeretlen az Imguron jópofa, de gúnyos képeket posztolva dörgöli a színész orra alá, hogy már mindig alulmarad az Oscar-gálán.

Nem tudni, ki lehet a szemtelen incselkedő, de már két stílusos képet is közzétett, amelyeken A Wall Street farkasából, valamint A szabadság útjaiból kiemelt Leonardo DiCapriót ábrázoló „megfelelő pillanatok” mellé odaállítja saját (és állítása szerint) eredeti Oscarját. A nem túl kedves, ámde mókás fotók olyan hatást keltenek, mintha szegény Leo minduntalan küzdene, de sehogyan sem jutna közelebb a hőn áhított szobrocskához.

Imgur
Imgur

Igen, (a szobor) valódi. Kérlek, ne kérdezgessétek állandóan, hogy ki lehetek. Szégyenlős vagyok.

– állítja az Imguron iHasanOscar (magyarul VanegyOscarom) névvel garázdálkodó felhasználó, aki a három hónappal korábbi első fotó után a lent látható legújabbat épp a napokban posztolta. Hogy aztán tényleg egy valódi Oscar-díjas filmes-e a hunyó, illetve, miért jó neki ezzel az egyébként az amerikai filmakadémiára nézve is inkább snassz témával provokálnia Leonardót és rajongóit, az jó kérdés.

Imgur
Imgur

Mindenesetre Leo már idén is bejelentkezett a díjra, méghozzá az Alejandro González Iñárritu rendezésében készülő A visszatérő (The Revenant) című prémvadászos bosszúállómozival, melynek az elképesztő első előzetese óta nincs kétségünk afelől, hogy a 40 éves színész jó eséllyel száll majd harcba hatodjára(!) is az elismerésért.

Forrás: Imgur via CinemaBlend

Ajánlott videó

Olvasói sztorik