Kultúra

Dwayne Johnson hivatalosan is a legédesebb fickó Hollywoodban

Kész, vége, akit A Szikla ezzel az akcióval nem vett meg, annak tényleg nincs pulzusa.

Be kell vallanom, hogy nekem Dwayne „The Rock” Johnson az egyik kedvenc bűnös élvezetem: kizárólag olyan filmekben játszik, amiket nem tudok komolyan venni, azokban is inkább a tricepszével, mint a színészi árnyaltságával domborít, ennek ellenére odavagyok ezért a túlméretezett testű és szívű óriásért. Ő a kevesek egyike, akinek elhiszem, hogy szívből teszi, ha kórházakba látogat vagy gyerekekkel pózol, közösségimédia-posztjaiból is süt az emberség és az önirónia. Ha ez nem volna elég, a hétvégén feliratkozott a hús-vér szuperhősök közé.

Történt ugyanis, hogy A Szikla úgy döntött, a múlt hétvégi Labor Day hosszú hétvégéje épp a megfelelő alkalom arra, hogy bővítse a családot: örökbe fogadott két bébi francia bulldogot, Brutust (a képen a jobb kezében lévőt) és Hobbs-t (a bal kezében). Igen ám, de hazaérve, amint szabadon engedte őket az udvaron, a két kölyök a rohangálás hevében egyenesen a medence felé vette az irányt, és azon lendülettel bele is pottyantak a viszonylag mély vízbe. A Szikla beszámolója szerint Hobbs teljes lazasággal azonnal elkezdett úszni, Brutus azonban a nagy ijedelemtől alighanem sokkolódva téglaként lesüllyedt a medence aljára.

A Szikla ekkor átminősülve Baywatch-fiúvá – úgyis erre a szerepre készül – azon mód, ruhástól a blöki után ugrott, és kimentette a szőrös kis téglát a medence aljáról. „Kicsit kótyagos volt, de egy pár pillanat után felköhögte a vizet, amit lenyelt és úgy nézett rám, mintha azt mondaná „Hál’ istennek nem kellett szájon át lélegeztetned!”, majd szaladt is játszani a tesójával” – írja Johnson a Facebookon. Így aztán szerencsére nagy baj nem lett, de azért A Szikla tanult a dologból, éspedig: „A) nem minden kiskutya tud ösztönösen úszni. B) Egyes kiskutyákat annyira lesokkol a víz, hogy azonnal elsüllyednek, szóval cselekedj gyorsan. C) Miközben a kutyusod életét mented, a vízbe ugrás előtt próbáld meg biztonságba helyezni a mobilodat. Ne tartsd a zsebedben… ahogy én tettem.”

dwayne_johnson_buldog_fb

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik