Kultúra

Éden Nóra: A sajtó humánusabban kezelte a problémát, mint a Tv2

Eden-Nori(960x640).jpg (Array)
Eden-Nori(960x640).jpg (Array)

Éden Nóra keményen visszaszólt az őt kritizáló tévének, bár az érveiket nem tagadta le. Egyre szemöldökráncolósabb fordulatokat vesz sz Éden Hotel botrány.

Egyre jobban és egyre mélyebb szinteken lovallja bele magát a szélmalomharcba a Tv2: hadat üzentek ugyanis mindenkinek, aki hitelt ad Stumpf “Éden” Nóra nyilatkozatának. Stumpf ugyanis interjút adott a Heti Válasznak, ennek még csak az előzetese érhető el. A Tv2 kormányszóvivő-szagú közleményt adott ki, miszerint nem enged a zsarolásnak, mert ők mindig komolyan vették az ügy kezelését, és Éden Nóra amúgy sem mond igazat.

A Tv2 ráadásul a Comment.com blog szerint végigtelefonálta a magyar sajtót és perrel fenyegetett mindenkit, aki leközli, mit nyilatkozott nekik az Éden Hotel szereplője, akit kis híján megerőszakoltak a műsorban, ami ellen senki nem tett semmit (polgári per is csak utóbb lett a dologból). Stumpf Nóra a Tv2 egészpályás letámadására közleményt adott ki.

Ennek lényege, hogy szerinte itt Dávid és Góliát harca zajlik, és a csatorna mostani reakciója eloszlatja az utolsó kételyeket is, hogy kezelhették a játékosokat a valóságshow-ban. A jogerős bírósági ítéletig már nem akar nyilatkozni, de a kérdést még feltette:

A teljesség kedvéért még utoljára annyit szeretnék elmondani, hogy nem én kerestem a nyilvánosságot, eddig is a sajtó keresett meg engem, mely, úgy tűnik, sokkal humánusabban kezelte a problémámat, mint maga a csatorna. Az a csatorna, amelyik rendkívül érzékeny a jó hírnevére, miért nem volt érzékeny az én emberi jogaimra?

 

Figyelem!

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Ajánlott videó

Olvasói sztorik