Kultúra

Tarol Ben Affleck filmje

Négy premier sem tudta leszorítani az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsáról a Ben Affleck főszereplésével forgatott Holtodiglan című bűnügyi thrillert.

Az előzetes becslések szerint péntektől vasárnapig 26,8 millió dollárért (6,5 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők a Fox stúdió David Lynch rendezésében készült filmjére, amely már a múlt hét végén is a legnagyobb bevételű produkció volt a filmszínházakban.

A Universal stúdió Az ismeretlen Drakula című akciófilmjére 23,4 millió dollárért (5,6 milliárd forintért) fogytak a jegyek, a Disney családi produkciója, amely az Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (Alexander és a szörnyű, borzasztó, nem jó, nagyon rossz nap) szokatlanul hosszú címet viseli, 19,1 millió dollárt (4,6 milliárd forintot) keresett a hétvégén.

Az öt legnézettebb film közé két Warner Bros. produkció, az Annabelle című horror és A bíró című bírósági dráma került még be. Utóbbi Robert Downey jr. legújabb munkája, ez az első filmje annak a produkciós cégnek, amelyet a Vasember sztárja a feleségével közösen alapított.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik