Kultúra

Klippremier a Hír24-en: A szívhez szól a Kowalsky meg a Vega új dala

Kowalski meg a Vega (kowalsky meg a vega)
Kowalski meg a Vega (kowalsky meg a vega)

Sikeres nagylemeze, a „Még nem Éden" újabb dalához készített klipet a Kowalsky meg a Vega. Az album legérzelmesebb számához készül videó a Hír24-en debütál.

A Kowalsky meg a Vega immár két éve ismét legismertebb felállásában – Jimmy (Szórád Csaba – basszusgitár) és Soci (Vajda Péter – dobok), valamint Vajda Tamás és Vidák Róbert gitárosok – dolgozik és járja az országot. Ahogyan új nagylemezük, a „Még nem Éden” is óriási siker, már platinalemez.

A tizenkét új Vega-dalt tartalmazó albumról több nótát, az „Amilyen hülye vagy én úgy szeretlek” című számot, az „Ami fontos” című dalt és a „Hulla-józan”-t – és persze a hozzájuk tartozó klipeket – már az album megjelenése előtt megismerhette közönség.

Legújabb klipjük az album legérzelmesebb dalához, az „Egy világon át” című számhoz készült, s az teszi igazán különlegessé, hogy nem csak az együttest láthatjuk egy igazán exkluzív helyszínen – a Stefánia palotában – zenélés közben, hanem a kisfilmet egy párhuzamos animációs betét is színesíti. A klipet a RedLife Film gyártotta, az animációt Bon Voyage címmel Somogyi Donát és Martin Appelshoffer készítette. Az animációs film eredeti zenéjét Boruzs Attila – ruzsbo szerezte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik