Kultúra

Magyarországon forgatják a Játék határok nélkül-t

A 90-es évek egyik legnézettebb műsora ismét képernyőre kerül. A szereplők válogatása és a forgatás előkészítése már javában zajlik.

Újból visszatér a képernyőkre a Játékok határok nélkül – írja az Index. Az – ahogy a portál fogalmaz – “a műanyag jelmezben seggreesést izgalmas műsorra emelő show”-t ráadásul Magyarországon forgatják, erről már meg is állapodott a műsort készítő cég az MTVA-val. Sőt már nagyban építik a műsor díszleteit.

Az új évadban magyar játékosok is lesznek. A szereplők válogatása és a forgatás előkészítése már nagyban zajlik, Magyarországon kívül Oroszország, Indonézia, Franciaország, Egyiptom és egy, dél-amerika országait képviselő csapat játszik majd.

A műsort 1965-től sugározzák, az első évadban a házigazda Franciaország mellett Olaszország, Németország és Belgium vett csak részt, és akkor a műsort még Nemzetek közti játéknak hívták.

Magyarország először csak 1993-ban vett részt a műsorban, hét évadból háromszor viszont nyertünk. A műsorban tűnt fel műsorvezetőként Gundel Takács Gábor és Geszler Dorottya is, sőt 1997-ben itt lett országosan ismert Borbás Marcsi is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik