Kultúra

Elton John-koncert Szegeden

Egy lenyűgöző koncert, melyet az egész világon, így a magyar mozikban is 2014 márciusában egyszerre láthatnak a rajongók.

Elhangoznak a legnagyobb slágerek, melyeket Elton a karrierje során előadott: Rocket Man, Tiny Dancer, Saturday Night Alright for Fighting, I’m Still Standing, Goodbye Yellow Brick Road, Crocodile Rock, Your Song.

Az előadás fókuszpontja maga a zongora, amely egy mérnöki csoda: több mint 68 LED monitor által „feltuningolt” Yamaha zongora, súlya közel másfél tonna. A koncertet a legújabb technológia teszi tökéletes vizuális élménnyé a már ismert zenei tökéletessége mellett. A látvány kiegészíti a dalokat, melyek annyira népszerűek a rajongók körében.

Elton jegyezte meg: “Las Vegas igazán élvezetes számomra, mert mindig is egy kihívás: azt akartam, hogy bemutassuk a világ legjobb show-ját. A zene és a látvány ilyen keveréke roppant szórakoztató és ezt érzik a rajongók is. Itt megvan erre a pénz és a szakértelem.”

Elton John – „A milliódolláros zongora” című koncertet a Belvárosi Moziban láthatják az érdeklődők, vasárnap 18.00 órától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik