Kultúra

Verekedésbe keveredett az Avatar sztárja

Őrizetbe vették Sam Worthingtont, az Avatar sztárját vasárnap este New Yorkban, mert behúzott egy lesifotósnak, aki sípcsonton rúgta a barátnőjét.

A 37 esztendős ausztrál színész rendőrségi források szerint egy bárban szórakozott a barátnőjével, amikor Sheng Li paparazzó állítólag odalépett hozzájuk, és sípcsonton rúgta a hölgyet. Worthington erre arcon ütötte Lít, akinek felszakadt az orra – közölte hétfőn a The Hollywood Reporter.

A rendőri jelentés arról is beszámolt, hogy Worthington barátnőjének lába megsérült. A hatóságok nem nevezték meg a nőt, de a BBC News értesülése szerint Lara Bingle volt a színész társaságában.

Az előállított sztárt testi sértéssel vádolták meg, és rövid idő múlva elengedték. A szintén őrizetbe vett Línek a testi sértés mellett gondatlan veszélyeztetés és zaklatás miatt is felelnie kell. Worthingtont szerdára rendelték a bíróságra.

A színészt 2012-ben egyszer már rendbontásért előállította a rendőrség, amikor Atlantában meglökött egy ajtónállót, aki nem akarta beengedni egy étterembe, mert részegnek látszott.

Worthington nevét James Cameron világsikert aratott háromdimenziós Avatar című sci-fijének főszereplőjeként ismerték meg a nézők. A produkcióra világszerte több mint 760 millió dollárért keltek el a jegyek. A sztár filmbeli partnerével, Zoe Saladnával januárban szerződött le a készülő három Avatar-folytatáshoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik