Kultúra

Valentin-nap Vácon

24.hu
24.hu

2014. 02. 12. 09:38

Mozi, koncert, testvérvárosi gála és kávéházi programok – pénteken is sokfelé mehetnek szórakozni a városban.

Korábban a témában:

Este fél 7-kor A nagy Gatsby, majd a Szép remények című romantikus film kerül vászonra a Madách Imre Művelődési Központ színháztermében. A Valentin-napi vetítésekre ingyenesen mehetnek a szerelmesek. Ezzel párhuzamosan 18 órától a Művelődési Központ kamaratermében „Szerelmi álmok” címmel ad koncertet Kiss Virág zongoraművész és Dezső Sándor gordonkaművész.

Tíz éve testvérvárosok

A Váci Dunakanyar Színházban már délután 5-kor ipolysági gálaműsor kezdődik arra emlékezve, hogy éppen tíz évvel ezelőtt lépett testvérvárosi kapcsolatra Vác és a szlovákiai Ipolyság. A gálaműsorban fellép az Amadeus Trió, az ipolysági Musica Aurea Vegyeskar és a Szöllősy Gipsy Band.

Csalogató kávéházak

Ugyancsak február 14-én, pénteken 18 órakor nyílik Nagy Gábor fotókiállítása a váci Margaréta Kávézóban. Este fél 9-kor egy alternatív punkrock zenekar, a KOEDUKÁLT bemutatkozó koncertje kezdődik a Duna Presszóban. A banda tagjai: Győri T. Bence: ének/gitár. Horváth Ádám: basszusgitár és Vitéz Viktória: dob. Februárban jelenik meg az első négy saját számot tartalmazó kislemezük, és azt ígérik, hogy ezután minden hónapban kiadnak újabb négy dalt.

koedukalt-egyuttes-vac(650x433).jpg (új zenekar, vác, )

Fotó: vac.hu

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.