Kultúra

Rongy programok februárban

A szegedi Rongy februárban koncertekkel, stand up esttel, kézműves foglalkozásokkal és termelői piaccal várja rajongóit.

Február 1. 21:00

The Grenma lemezbemutató és Turn Of Mind, Nonverse koncertek
Nyolc év, négy album, hat videoklip, több száz klubkoncert, sok-sok fesztiválfellépés, 30.000 facebook-rajongó, sok tízezer lemezletöltés és nulla tagcsere után a Grenma aktívabb, mint valaha. Idei tavaszi turnéjukat ezúttal a Rongyban indítják, Szegeden. A hangulat felforrósításáért a Turn Of Mind (BP – alter rock, metál) és a Nonverse (BP – punk-pop) a felelős.belépő: 1000 HUFUtána buli Bobannal.

Február 2.

SUPER BOWL döntő
Kivételes vasárnap, amikor még a Rongy sem mer zárva lenni, nehogy lemaradjon bárki a hatalmasok csatájáról, az év egyik legnagyobb sportszenzációjáról.Super Bowl döntő (projektoros vetítés nagy vászonra+2 tévén) és mellé bónusz Szeged Bats közönségtalálkozó!

Február 5. 19:30

2. Stand Up Est
Fellépők: Knecht Viktor, Korcsok Gábor és Hadfi János
Belépő: 500 HUF

Február 6. 22:00

BIOL felező buli (TTIK Biológia szak)
Zene: Dj Krizs, Dj Emix A belépés ingyenes!

Február 7. 21:00

A Darvasi Unity és a Rongy Kocsma bemutatja: Asphalt Horsemen (BP), The Trousers (BP), Sabbath Szombat (Szeged) koncertek
Belépő: 300 HUFKoncert után: buli Bobannal

Február 9. 9-14 óráig

BÖDÖN termelői és kézműves piac
Programok: – farsangi álarc készítés Ágival a Kézműves Sarokban fél 10-től 14 óráig- farsangi arcfestés gyerkőcöknek Andival a MESKETE Alapítványtól – BÖDÖN KÖLYÖK Táncház Számfira Mátéval és Pató Zsuzsival 11-12 óráig- Lufihajtogatás Jenci Bohócdokival a KARITÁCIÓ Alapítványtól és téli adómánygyűjtés a szegedi rászorulók és hajléktalanok részére.
Ha marad a hó: hóember építő verseny! Minden felépült hóember után ajándék jár! :)

Február 12. 19:00

MUTASD MAGAD! Slam Poetry est kezdőknek és haladóknak
A belépés ingyenes!Utána: buli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik