Kultúra

Régi lemezek börzéje Szegeden

Azokat várják fenruár 8-án az Alsóvárosi Művelődési Házba, akik szeretik a régi CD-ket, bakelit lemezeket, és egyéb zenével kapcsolatos ereklyéket.

Nézz körül a házad táján és szabadulj meg apád régen hallgatott hippi lemezgyűjteményétől! Vissza nem térő lehetőség, hogy elcseréld az amerikai nagybácsidtól kapott sohasem hallgatott jazz cd­-ket, anyu rég nem használt kotta gyűjteményét vagy az öcséd levetett Motörhead pólóját. Neked is ott a helyed, ha a szomszéd kihajított, de még működő lemezjátszójához lemezeket vennél, esetleg a kuka mellett hagyott kislemezeket nagylemezekre cserélnéd, netán van gyűjteményed, de rájöttél mi minden hiányzik a kollekcióból.

Ezt kínálja az első szegedi lemezbörze, ahol cserélhetsz, adhatsz ­vehetsz mindenféle zenével kapcsolatos tárgyat, kis és nagylemezt, cd-­t, dvd­-t, zenei relikviát, pólókat, műszaki cikket, hangszert stb. Sőt, eszmét cserélhetsz hasonszőrű lemezgyűjtő fanatikusokkal, dj­-kkel, muzsikusokkal, trendi arcokkal vagy csak egyszerűen emberekkel, akik szeretik a zenét.

A vásárlóknak ingyenes a belépés, az árusoknak 500 Ft az asztalbérlés. A részletekről ide kattintva lehet még olvasni. Február 8-án, szombaton 10 órától tehát minden érdeklődőt várna a Kapcába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik