Kultúra

IX. Esküvői kiállítás Szegeden

Rekordszámú résztvevővel várja az érdeklődőket, január 11-én és 12-én, a IX. Esküvői kiállítás.

Nagyjából 90 kiállító vesz részt, az idén kilencedik alkalommal megrendezett, Esküvői kiállításon az IH Rendezvényközpontban, január 11-én és 12-én. A látogatók akár egy nászutat is nyerhetnek.

Minden olyan szereplő jelen lesz a kiállításon, akire egy esküvőn is szükség van. Így lesznek például vőfélyek, ceremóniamesterek, fotósok, menyasszonyi ruhások és éttermek képviselete is. Lesznek beszélgetések, például a tavaly megházasodott Juronics Tamásék mesélnek esküvőjükről, de a színpadon a vőfélyek és zenekarok is bemutatják, hogy mit tudnak.

Idén a menyasszonyokat célozzuk meg vele: profi stylelisttal, sminkessel, fodrásszal készülünk, készítünk majd egy ilyen volt – ilyen lett fotósorozatot is. A cél, hogy a hagyományos megjelenésből királylányi megjelenést kölcsönözzünk a hölgyeknek, amihez a menyasszonyi ruhát is felpróbálhatják – mondta el a szegedcafe.hu-nak Pleskó-Almási Anita, a kiállítás szervezője.

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is megtartják a pecsételést, és aki az összeset összegyűjti, azok között vasárnap kisorsolnak egy nászutat, a 4 csillagos hernádvécsei szállodába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik