Kultúra

Ezek a legjobb decemberi programok a Velencei-tónál

velencei-to(2)(960x640).jpg (ingyenes, )
velencei-to(2)(960x640).jpg (ingyenes, )

Változatos karácsonyváró programok várnak mindenkit a Velencei-tónál is.

Öko Mikulás Pázmándon

A Magyar Mikulásszolgálat december 8-ig Pázmándra költözteti a Mikulást. Minden gyermeket és szülőt várnak szeretettel a Mikulás Rezidenciára a Gyerekek Királyságába.

A Mikulás-hagyományokat tiszteletben tartva a Nagyszakállú a környezettudatos életmódra hívja fel kicsik és nagyok figyelmét, minden gyermekkel beszélget a környezetvédelem és az egészséges életmód fontosságáról. Zöld manó és Rosszcsont Krampusz pedig megmutatja, milyen jó szórakozás az újrahasznosítás, milyen egyszerűen össze lehetzsugorítani egy PET palackot és micsoda móka a papír brikett készítés, illetve az energiatermelés az áramtermelő kerékpárral. Ha a nagy munkának vége, jöhet a szórakozás: a kosaras körhinta a lurkók örök kedvence, a himalájai só-téglából kialakított só-szobában pedig különböző játékok várják az aprónépet.

A program végeztével minden kis látogató mosolygós magyar almát és névre szóló(újrafelhasznált papírra nyomtatott) emléklapot kap ajándékba a Mikulástól.

A részletekért kattintson ide!

Jazz Mikulás a Nemzedékek Házában

A Gárdonyi Nemzedékek Házának vendége lesz Muck Ferenc és a Swamp. A december 7-ei koncert 18 órakor kezdődik. Belépő: 500 Ft

Mikulásos Velencei-tó kör

December 8-án, vasárnap újra alkalom lesz egy 28 km-es Velencei-tó kör teljesítésére a futás szerelmeseinek. Nem kötelező, de elvárás, hogy mikulás sityak legyen mindenkin.

A részletekről itt olvashat.

Karácsonyváró Pázmándon

Az idei évben rendhagyó módon a Hét Forrás Művelődési Ház udvarán állítják fel a község karácsonyfáját. A programok alatt forralt bor, forró tea, zsíros kenyér és más finomságok várják a  vendégeket.

A teljes program itt található.

Diótörő – zenés mesejáték

A Diótörő című zenés mesejátékot mutatják be két részben, a Színművészeti Egyetem IV. éves színművészeti osztályának előadásában Velencén.

Helyszín és időpont: Zöldliget Általános Iskola, december 15-én15.00 órakor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik