Kultúra

“Patkányok” a JATE Klubban és Tesis záró

Paddy and the Rats koncert és Tesis Buli Season Closing Mega Party várja  a bulizni és Stand Up Est a szórakozni vágyókat december 3-án.

Paddy and the Rats koncert és The Moorings (FR) koncert lesz a JATE Klubban 20.30-tól. A Paddy & the Rats zenekar 2008-ban alapította az énekes-dalszerző Paddy, Vince-szel, és Joey-val. Ezek után csatlakozott hozzájuk Seamus, Sonny és Sam, a hegedű virtuóz, aki az élő bulikon ír sípon, banjon és skót dudán is játszik. 2012 tavaszán Sonny kiszállt a bandából és Bernie vette át a helyét. A hat “ír kalóz” saját elmondása szerint azért lett patkány, mert az olyan az állatok között, mint a punk stílus a zenében, mocskos és kártékony. Ők pedig pontosan ilyen zenét játszanak. Legtöbbet az ír nép kocsmazenéjéből emelik a sajátjukba és kelta motívumokkal ötvözik a dögös, koszos punk-rock dalokat. De sokszor megjelenik a tengerész- és kalózvilág hangulata mind a szövegekben, mind a zenében. Céljuk, hogy megismertessék a közönséget az élő koncerteken a tengerész dalokkal, kocsmakultúrával. Pontosabban, hogy kocsmát varázsoljanak az egész világból!

Tesis Buli Season Closing Mega Party – MUZZAIK lesz 23 órától a Sing Sing Music Hall-ban. Elérkezett a félév és 2013 utolsó Tesis Bulija. A nagyszabású érdeklődésnek megfelelően helyszínt a szegedi Sing Sing Music Hall teljes területe biztosítja. Extra vendég Dj páros a MUZZAIK srácok, akik Miami-tól, Ibizán keresztül a világ legnagyobb clubjaiban jártak már. A fergeteges buli mellett az All In Party Rádió által szervezett Adománygyűjtéshez is lehet csatlakozni. Az Ágota Alapítványt támogatják, akik hátrányos helyzetű, veszélyeztetett és állami gondozott fiatalokat segítenek.

Illetve Stand Up Est lesz 20 órától a CoolTour Caféban, melynek vendége Knecht Viktor, Hadfi János és Korcsok Gábor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik