Kultúra

Ősi szexet ígér a visszatérő Monty Python

Hivatalosan is bejelentették, hogy összeáll az abszurd humor legendás csapata. A tagok sajtótájékoztatón beszéltek arról, milyen lesz visszatérő show-juk, amire 35 ezer forintért is árulnak majd jegyet.

Komédia, pátosz, zene és egy kis ősi szex – ezeket ígéri Eric Idle azoknak, akik jegyet vesznek a Monty Python új, visszatérő show-jára, amit a londoni O2 Arénában visznek színpadra. A rajongóknak 2014. július 1-jéig kell várniuk, ekkor mutatják be ugyanis a műsort, amit csak egyszer adnak elő.

A jegyeket viszont már november 25-től árulják, 26 és 95 font (10 és 35 ezer forint) közötti áron. – írja a BBC. A visszatérés híre kedden járta be a világsajtót.

A hivatalos bejelentésről tartott csütörtöki sajtótájékoztatón Michael Palin, Eric Idle, John Cleese, Terry Gilliam és Terry Jones vettek részt, döntésüket pedig azzal indokolták: kíváncsiak voltak rá, vajon még mindig viccesek-e.

A show-t rendező Idle azt ígérte, a régi nagy poénok közül sok előkerül majd, de a csapat nem akar teljesen kiszámítható lenni, ezért újdonságokra is lehet számítani.

Az abszurd humor legendái utoljára harminc évvel ezelőtt léptek színpadra együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik