Kultúra

Bánsági Ildikó Dunakeszin beszélget

A 20 éves Irodalmi Szalon vendége lesz november 21-én, csütörtökön este a Kossuth-díjas színésznő.

A Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár (Dunakeszi, Kossuth L. u. 6.) igazgatója, Csonka Mária azt mondja: írók, költők rendszeresen jönnek hozzájuk, hogy irodalomról, benne saját műveikről beszélgessenek, de ezeken a Szalonokon egy szűkebb közönség szokott jelen lenni.

Hol láthatjuk legközelebb Bánsági Ildikót?

november 22., péntek 19:00: Mert a mamának így jó – Újszínház

november 24., vasárnap 19:00: Bodnárné – Újszínház

november 29., péntek 19:00: Hal négyesben – Pinceszínház

Ezért időnként Kossuth-díjas színművészeket is meghívnak, hogy ők meséljenek az irodalomhoz fűződő viszonyukról, s ez többnyire sok dunakeszit vonz a könyvek közé.

A csütörtöki vendég este hattól: Bánsági Ildikó hazánk egyik legnépszerűbb és legkiemelkedőbb színésznője. Színpadon, filmekben és szinkronszínészként is kiváló. Beszélgetőtársa, az est házigazdája: Tarján Tamás. Ha ő nem is, a közönség biztosan megkérdezi a művésznőt, mit érez, amikor színpadon látja gyermekeit. Kata is színésznő, fia, Gáspár Gergő pedig dobos és sikeresen vette az akadályokat az X Faktor idei sorozatában. Azóta rendszeres szereplő a bulvársajtóban.

Három hét művészet

Az esti találkozó része a 43. Dunakeszi Művészeti Napok rendezvényeinek. Az idei kulturális csokorban november 8. és december 1. között várják a kultúrára éhes vendégeket a város iskolái, a könyvtár és a VOKE József Attila Művelődési Központ.

Fotó: MTI/Zih György

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik