Kultúra

Kézilabda és véradás

Vasárnap nem kizárólag a presztízscsatának számító Váci KSE - PLER-Budapest férfi kézilabda bajnoki mérkőzések miatt érdemes kilátogatni a váci Városi Sportcsarnokba, ugyanis két, kapcsolódó rendezvény is várja majd az érdeklődőket.

Vasárnap 14:30 és 17:30 között, a sportcsarnok északi oldalán, az emeleten található VIP teremben a kézilabdások a Magyar Vöröskereszttel közösen” retró” véradást szerveznek. Véradó lehet minden egészséges, 18. életévét betöltött személy, aki magával hozza a személyi igazolványát, valamint a lakcím- és TAJ kártyáját. (Kérik, hogy a véradás előtt étkezzenek, és igyanak sok folyadékot!)

Mivel nem csak (vért) adni, hanem kapni is jó (érzés), ezért a véradók roppanós virslit és dobozos sört, míg a Váci KSE jóvoltából a felnőtt mérkőzésre szóló belépőjegyet kapnak ajándékba.

Ugyanezen a napon 14 és 19 óra között, a sportcsarnok déli oldalán, ugyancsak az emeleten, a büfével szemközti pultnál, az LV-Sport International Kft. munkatársai minőségi sportfelszerelések kedvezményes vásárával várják az érdeklődőket. Az árukínálatban kézilabdás cipők, labdák, és védőfelszerelések mellett ruházati termékek is szerepelnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik