Kultúra

Összeáll a Kispál és a Borz

lovasi andrás (lovasi andrás)
lovasi andrás (lovasi andrás)

Három év alatt három tematikus koncertet adnak a Fishing On Orfű fesztiválon.

A csapat először 2014. június 18-án, a fesztivál nulladik napján fog szerepelni, majd 2015-ben és 16-ban is fellépnek ugyanezen a rendezvényen, ugyancsak a nulladik napon. A zenekar úgy tervezi, új dalokat is megjelentetnek – írja a PécsiStop.hu.

Jövőre az ős-Kispál és a Borz legénysége (Lovasi András, Kispál András, Ózdi Rezső és Brautigam Gábor) áll színpadra, koncertjük anyaga pedig az első három albumot (Naphoz holddal, Föld kaland ilyesmi, Ágy asztal tévé), valamint a negyedik, Sika kasza léc egyes dalait fogja feldolgozni.

2015-ben a Sika kasza léc, Ül, Bálnák ki a partra, Holdfényexpressz albumok kerülnek terítékre, 2016-ban pedig a Velőrózsák, Turisták bárhol és az Én szeretlek téged anyagát dolgozzák fel.

Lovasi András elmondta, nem akartak Best of jelleggel óriáskoncertet adni, helyette inkább a tematikus megoldás mellett döntöttek, mert izgatta a fantáziájukat, hogy hogyan tudnak megszólaltatni egy 1987-ben keletkezett dalt 2014-ben. Mindezek mellett unikálisak lesznek a fellépéseik, mert Magyarországon az elkövetkező három évben csak a Fishing On Orfűn fog fellépni a zenekar.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik