Kultúra

Sztepp varázs Győrben

Írország hercegnője látogat a magyar közönséghez! Catherine Gallagher's Queen of the Dance szuperprodukciója érkezik városunkba.

Időpont: 2013. november 9. (szombat) 19 óra
Helyszín: Bartók Béla Megyei Művelődési Központban (9022 Győr, Czuczor Gergely u. 17.)

Ki ne ismerné a világ legnépszerűbb táncának, az ír sztepp táncnak jeles férfi vezéregyéniségeit? A világ azonban már egy hölgyért rajong ebben a műfajban, aki nem más, mint Catherine Gallagher, Írország Nemzeti Bajnoka, többszörös ír sztepp tánc világbajnok.

Catherine egy fantasztikus új show-t hoz el a hazai közönségnek, melyet gyönyörű fellépő ruhák, fergeteges ritmus, új modern, koreográfiák, és akár önálló koncerttel is felérő élő zenekaros dallamok jellemeznek.

A Queen of the Dance az ír sztepptánc legkiválóbb táncművészeiből álló társulat. Szólótáncosa és koreográfusa Catherine Gallagher, aki tagja volt a világhírű Riverdance együttesnek és megannyi vezető társulatnak, akik eme jeles műfajban szórakoztatják a közönséget.

Catherine 5 évesen kezdett táncolni. Tehetsége hamarosan nyilvánvalóvá vált, minden idők legfiatalabb ír sztepp táncosaként tüntették ki az Írország Nemzeti Bajnoka címmel. Egy idézet a Boston Herald kritikájából: “Soha nem láttam a legendás Michael Flatley-t táncolni, de miután láttam táncolni Catherine Gallaghert, nem is sajnálom, hogy Flatley nem volt ott.”

Catherine létrehozta saját produkcióját Queen of the Dance néven, mely pergő ritmusával, zenéjével, varázslatos látványával mindenképpen magával ragadja, sőt energetizálja a nézőt.

info: www.gyor.kornyeke.hu

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik