Kultúra

Tovább apad Balázsék műsorának nézettsége

Bár a kereskedelmileg legfontosabb korcsoportban a műsor javított, minden adatot figyelembe véve egyre kevesebb nézőt hoz lázba a Vundersőn és Zuperszexi.

Egy újabb nyertes hét, minden estét az RTL Klub vitt – kezdte közleményét a csatorna. És való igaz, az X-Faktor abszolút tarolt és jól muzsikált a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest is, ám úgy fest, a Sebestyén Balázs – Vadon Jani párosával fémjelzett show továbbra sem renget meg falakat, mi több, egyre kevesebben kíváncsiak a produkcióra – olvasható a TV24-en.

Az RTL Klub közleményében azt írja, a 18-49 éves korosztály körében a Vundersőn és Zuperszexi közönségaránya 22,8 százalék volt, 395.682-es nézőszámot produkált. Így ebben a korcsoportban a show javított. A teljes lakosság körében azonban csökkent az érdeklődés: 810-940-ről 737.328-ra.

Az első adás egyébként a „heti verseny” hetedik helyén végzett, a második a tizennegyediken, míg a múlt vasárnapi show már a tizennyolcadik helyen zárt. Két adás után egyébként a csatorna változtatott, Balázsékat levették az élő műsorról. Kolosi Péter a Borsnak azt mondta, szakmai okok állnak a háttérben, történetesen, hogy ez a „plusz” semmit nem adott hozzá a műsorhoz.

Nemhogy vundersőn, de még zuperszexi sem

Az egyszeri 21. századi tévénéző nem igazán értette az RTL Klub új csodaprodukciójának címét. Ennél is nagyobb baj, hogy közben és utólag magát a műsort sem.

Kritikánkat Balázsék műsoráról itt olvashatják.

Ha további tévés hírekre, újdonságokra, tévéműsorra kíváncsi, kattintson a TV24 oldalára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik