Kultúra

Családi nap a szüret jegyében

Vác (vác, )
Vác (vác, )

Változatos programok várják a váci gyerekeket a művelődési központban.

Kézműves foglalkozásokkal, játszóházzal, helyi termékek bemutatójával és kóstolójával, kiállítással, valamint táncházzal és matiné előadással várják a gyermekeket és szüleiket arra a családi délutánra, amelyet a Madách Imre Művelődési Központ szervez október 27-én, vasárnap 15 órától.

A legkisebbeket 16 órától a Magyar Népmese Színház Többsincs királyfi című előadására várják a színházteremben. Az estébe nyúló programok a színházi előadás kivételével ingyenesen látogathatóak. Az előadásra 300 forintért lehet belépőjegyeket vásárolni a helyszínen.

Az intézmény aulájában mutatkoznak be a Szokolyán élő, illetve ehhez a településhez valamilyen módon kötődő előadók, művészeti csoportok. A 17 órakor kezdődő gálaműsor keretében fellép a Szokolyai Dalárda, a Hársfa Virágok Énekkar, Révész Milán harmonikaművész, a Kavalkád együttes, a Czibere tánccsoport, a helyi nyugdíjas klub, a Cseh Péter Általános Iskola tanulói és a Vácott is közismert Lachegyi család.

A program a kora esti órákban ér véget, mikor is Karánsebessy Balázs és az általa vezetett Váczi Néptáncegyüttes irányításával minden bátor táncoslábú résztvevő csatlakozhat a táncházhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik