Kultúra

Jótékonysági Stand-up Comedy az Agórában

Jótékonysági Stand-up Comedy Estet szervez az éhező szegedi gyermekek támogatására az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány kedden este a Szent-Györgyi Albert Agórában.

Ezúttal a humoré lesz a főszerep a Szent-Györgyi Albert Agorában: az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány a hátrányos helyzetű gyermekek étkeztetésére gyűjt támogatást egy Stand-up Comedy Esttel. Martonosi János,a szervezet önkéntese az Európa Rádiónak elmondta: folytatják azt a munkát, amivel eddig is találkozhattak a szegediek. “Legutóbb a Dóm téren, az Autómentes Napon osztottunk teát, és szerencsére ott is jól sikerült az adománygyűjtés, ezúttal pedig egy vidám esttel szeretnénk tovább segíteni az éhező gyermekeken.

Felméri Péter és Hajdú Balázs estjét egy támogatói jegy megvásárlásával tekinthetik meg az érdeklődők, a két humorista pedig felajánlotta, hogy teljes egészében lemond a tiszteletdíjról, így ők is önkéntes alapon vállalták el a műsort” – árulta el Martonosi János. A szervezet egyébként havonta több mint 1100 ebédet oszt ki a rászorulóknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik