Kultúra

Exkluzív színházi estek – Borkóstolóval

borkóstolás (borkóstolás, borkóstoló, bor, vörösbor, )
borkóstolás (borkóstolás, borkóstoló, bor, vörösbor, )

Hat előadással, bővített műfaji repertoárral kezdi meg új évadát a füredi Anna Grand Hotelben a Pannon Várszínház.

Neves színészek, a maguk műfajában klasszikus darabok, táncszínház, koncert és emlékezés a legendás dalnokra. Kamaraszínházi előadások, rendhagyó módon borkóstolással.

Október 5-én kezdődik az előadás sorozat, mindjárt egy különleges darabbal. A kortárs tánc egyik legszuggesztívebb alakja Ladányi Andrea lép színpadra a Porcelán című darabban. Krámer Györggyel az együttélést, a párkapcsolat kínjait, megalkuvásait és gyönyörűségét táncolják el.

A sorozat novemberi előadásán Kálloy Molnár Péter és Hrutka Róbert koncertjét hallhatja a közönség. Kálloy Molnár Péter mesél, provokál, anekdotázik a dalok között, lesz blues és jazz, líra és humor.

Az idei előadásokat egy igazi kuriózum zárja, Titkos dalok címmel Cseh Tamásra emlékeznek. Cseh Tamás és Bereményi Géza mély és személyes, semmivel össze nem hasonlítható dalai csendülnek majd fel a színpadon.

Klasszikus színházi estét ígér Béres Ilona és Tordai Teri közös játéka (Örkény István: Macskajáték), egy különös álomjáték megidézi Alfonzó alakját, és bemutatják a 30-as évek emlékezetes filmvígjátékát a Meseautót, ezúttal a kor feledhetetlen slágereivel – írja a Balatonfüred.hu, ahol a részletes program is megtalálható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik