Kultúra

Bringázd körbe a Velencei-tavat!

Bringatúra (bringatúra, velencei-tó, )
Bringatúra (bringatúra, velencei-tó, )

Augusztus 31-én reggel indul a túra, délután pedig koncerttel és nyereménysorsolással zárul

Körbebicajoztad már a Velencei-tavat? Ha még nem, akkor itt van az ideje!
Augusztus 31-én, szombaton kezdődik meg a III. Hírlap Bringatúra, ami inkább családi program, mintsem verseny. A sukorói focipályán kezdődik fél tízkor, ahol regisztrálni kell. A hivatalos megnyitó tíz órakor lesz, majd ezek után kisebb-nagyobb időközönként csoportokban indulhatnak meg a bringázók.

Az út alatt különböző helyszíneken kell majd megállni pecsétekért. Sukoró után az első megálló Velencén lesz a Drótszamár kempingnél, ahol egészségügyi szűréseket is végeznek majd. Ezután a gárdonyi rönkvárnál lehet majd megpihenni, ahol egy közlekedésbiztonsági tesztet kell kitölteni. A negyedik állomás Pákozdon lesz a Katonai Emlékparkban, ahol interaktív katonai feladatokat lehet elvégezni. A végső pont pedig ismét Sukorón lesz, ahol kezdetét veszik a sportbemutatók, a pódiumbeszélgetések, délután fél ötkor pedig Puskás Peti áll színpadra. Fél hattól nyereménysorsolás és díjátadás lesz, a fődíj egy vadonatúj kerékpár.

Az egész napos programban még lehet számítani rendőrségi technikai bemutatóra, különböző feladatlapok kitöltésére, ügyességi játékokra és még sok minden másra. Valamint, először a bringatúra történelmében lesz Fejér termék vásár is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik