Kultúra

Szeptember első hétvégéjén polgármesterek főznek Deszken

Szeptember 6-8-ig rendezik meg a XIX. Deszki Falunapokat és benne a Polgármesterek XIV. Nemzetközi Főzőversenyét.

Szeptember 6-án, pénteken 13 órakor kezdődik a program a Deszki Sportcentrum ünnepélyes átadásával, majd kiállítás megnyitó és ünnepi műsor következik. 20 órakor pedig a Fő téren United koncert, tűzzsonglőr show és Utcabál várja az érdeklődőket a StandUp együttessel.

Szeptember 7-én, szombaton a Szabadidő Parkban egész nap ugrálóvárak, arcfestés, a Mesevilág bohócai, és népi játszóház várja a gyerekeket. A felnőttek részt vehetnek a XI. Nemzetközi Szalma Zoltán Kézilabda Emléktornán, a II. Tortaparádén, mely egy tortadíszítő verseny, a Deszk parádén és a “Mással szórakozzatok” vetélkedőn. Reggel indul a Szomszédoló, amely egy görkoris, kerékpáros túra a két szomszédos településre: Klárafalvára és Szőregre, de a nyugalomra vágyók horgászhatnak is a Horgászverseny keretében. 13 órakor indul a Polgármesterek XIV. Nemzetközi Főzőversenye, este pedig a “Miénk a színpad!” kulturális műsort követően a színpadon Kiss Barna és barátai, azaz Kováts Vera és Szabó Mariann következnek az X-faktorból. 21:15-től Tűzijáték, 21:30-tól pedig a Hídvégi band következik, a szombati napot is utcabál zárja.

Szeptember 8-án, vasárnap 10:30-tól a Cantabella kórus és Csanádi László orgonaművész hangversenyével várjuk az érdeklődőket a Templomba, 11 órától ünnepi Szent Mise zárja a Falunapi programot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik