Kultúra

Minden idők leglátványosabb Szigete jön!

Augusztus 5-én startol Európa legnagyobb zenei fesztiválja. Romkocsma negyed, Hungarikum falu, Utcaszínház és Cirkusz is helyet kap majd

Idén a Sziget Fesztiválköztársaság kikiáltásával még feljebb kapcsoltak a szervezők, és azt ígérik, minden idők leglátványosabb és legsokszínűbb Sziget Fesztiválját rendezik meg a nagyérdeműnek. Íme:

Mint arról korábban beszámoltunk, a 21. Sziget fesztiválra sikerült elcsábítani napjaink legjobb brit koncertzenekarát, a Biffy Clyrót, az elektronikus zene nagyágyúit, a Nerót, Natasha Khant (művésznevén Bat for Lashes), a pakisztáni felmenőkkel rendelkező londoni énekesnőt, a világ első számú kelta punk együttesét, a Flogging Mollyt és visszatérő vendégként üdvözölhetjük Mikát is. Valamint jön a The Cribs, a Little Boots, a Gesaffelstein és a Dub FX.

A fesztivál zenei programjából eddig nyilvánosságra hozták az egyik legbulisabb színpad fellépőinek listáját, és pár igazi nagyágyúnak számító külföldi előadót is megneveztek. Jön idén többek közt a Blur, a Die Ärzte, a Seeed, Azealia Banks, Nicky Romero, a Parov Stelar Band, Skunk Anansie, a Ska-P, Alex Clare és az Editors.

Míg augusztus 5-én, a mínusz egyedik napon több mint három órán át fognak szólni Ciőnek, a Republic egykori frontemberének dalai a magyar könnyűzenei élet élvonalának közreműködésével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik