Kultúra

Az Így jártam anyátokkal Barney-ja lesz az Emmy házigazdája

Neil Patrick Harris (neil patrick harris)
Neil Patrick Harris (neil patrick harris)

Ahogy azt korábban már sejteni lehetett, Neil Patrick Harris vezényelheti le a szeptember 22-i Emmy-díjátadó gálát.

A 2009-es, 2011-es és 2012-es Tony-díjátadó gála és a 2009-es Emmy után újabb megtiszteltetésben részesült az Így jártam anyátokkal című sorozat Barney-ja. Júniusban – immár negyedszerre – ismét ő lesz a Tony-díj átadó házigazdája, ráadásul immár másodszor vezényelheti le az Emmy-gálát is, amelyik idén a 65. lesz.

Persze nem véletlenül választotta őt az CBS amerikai televíziós csatorna.

„Neil vonzó, szórakoztató és egy igazi showman” – nyilatkozta a variety.com filmes portálnak Nina Tassler, a CBS egyik igazgatója.

„Négy évvel ezelőtt Neil csodálatos házigazda volt. Egy rendkívül tehetséges és sokoldalú előadóművész, kíváncsian várom, hogy mit tartogat nekünk az idei évben” – áradozott Bruce Rosenblum, a díjat odaítélő televíziós akadémia vezérigazgatója.

„Neil az egyik legsokoldalúbb művész jelenleg a televízióban. Remek móka lesz újra vele dolgozni és már várom, hogy újra megcsillogtassa zenés-táncos előadói képességét is” – tette hozzá Ken Ehrlich, az Emmy-gála producere.

A Neil Patrick Harris rajongóknak egyébként is izgalmas lesz a szeptember, hiszen az Emmy-gála után egy nappal, szeptember 23-án rajtol el az Így jártam anyátokkal 9., utolsó évada, amely a teljes évad során mindössze egy esküvői hétvégét dolgoz fel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik