Kultúra

Befejezi a világ kedvenc sorozatgyilkosa

Nyolcadik szezonjával véget ér a Dexter című sorozat.

A Showtime amerikai tévécsatorna bejelentette, a nyolcadik évad után nem folytatódik a világ talán legnépszerűbb gyilkosos sorozata, a Dexter.

A sorozatjunkie.hu cikke szerint a Dexter csaknem összes évada nézettségi rekordot hozott a csatornának. Ezért is lehetett kérdéses az esetleges folytatás, de mivel Michael C. Hall 6 évad után a 7–8. szezonra megkötött szerződése is eléggé „eldurvuló” tárgyalások végeztével született meg, így adta magát, hogy újabb szezonokra még nehezebb lenne megegyezést kötni.

A Dexter összefoglalója (via Port.hu)

Dexter Morgan már kiskorában is különlegesen viselkedett. Több állatot is megölt, amiről utólag az apja is tudomást szerzett, ám a gyilkolási kényszere ellen semmit sem tudott tenni. Egy nap úgy dönt, hogy fiának megtanítja a tökéletes bűntény elkövetését, mellyel azokat sújtaná, akik kicsúsztak a hatóság kezei közül, és tettükért megtorlást érdemelnek. Napjainkban Dexter a miami rendőrségnek dolgozik vérnyomelemzőként, de aprólékos, fortélyos élete elfedi igazi természetét. A valóságban Dexter egy fegyelmezett és vérengző pszichopata, és az éj leple alatt oltja vérszomját, gondosan legyilkolva a sorozatgyilkosokat, akik után egész nap nyomoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik