Kultúra

Újra kinyit a SOTE Klub

Március 27-én feltámad a budapesti éjszakai egyik nagy múltú szórakozóhelye.

Az eredetileg 1980-ban indult Klub megújult formában és helyszínen, az eredeti, Nagyvárad téri épülettől egy háztömbnyire, az egykori Május 1. ruhagyár területén lévő épületében várja a város fiataljait, méghozzá két szinten, összesen 2000 négyzetméteres alapterületen.

Babzsákfotelek

A szórakozóhely általános jellegét tekintve a modern romkocsmák hangulatát idézi, de a klub ennél kötetlenebb stílusú, babzsák-foteles, „klasszikus” egyetemi klub dizájnt kap. A klub elsősorban az egyetemistáknak, főiskolásoknak, a fővárosban tanuló és lakó hallgatóknak kíván színvonalas szórakozást biztosítani, de nyitott minden kulturált fiatal felé. A tömegeknek szóló diszkó helyett inkább a rock, jazz, blues, alternatív és hangszeres zenék, indie-pop, underground, dubstep, drum’n bass vonal határozza majd meg a klub jellegét, ahonnan persze ugyanúgy lehet kirándulni a rap, mint a világzene felé.

A hét hat napján nyitva tartó klubban keddtől szombatig lesznek élőzenei programok. Hét közben a nagyobb közönséget vonzó, ismertebb zenekarok és DJ-k lépnek fel. A saját rendezvények mellett egyetemi és kulturális programok is megrendezésre kerülnek. A két szinten három teremmel, összesen 2000 négyzetméteren megnyíló klub közel 750 fő befogadására alkalmas, és a dohányzók számára kialakított terasszal is rendelkezik.

Buli hajnalig

A március 27-én, szerdán tartandó nyitónapon a nagyteremben az Üllői Úti Fuck, valamint Soerii & Poolek játszik, míg a kisteremben az Ozone Mama és az Igor Mortis Vodka Klub lesz hallható. A koncertek után mindkét teremben hajnalig tart a buli, Dj. Thomas Bernard & David Nathaan, valamint Dj. Blondfunk vezényletével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik